Woningfotografie

all right reserved Foto King Photography © 2013

Uit onderzoek blijkt dat mensen vaak eerst op foto’s selecteren. Met foto’s van Foto King kunt u uw woning laten opvallen op websites als Funda. Wij verzorgen digitale fotografie van woningen in geheel Overijssel. Uiteraard zijn deze van hoge kwaliteit. Wij doen dit in opdracht van o.a. de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en de Vereniging Bemiddeling Onroerend goed makelaars (VBO makelaars)

Woningfotografie 10 foto’s

Dit is de beste optie voor een normale woning:

  • 1 foto van de voorgevel,
  • 2 foto’s van de woonkamer,
  • 1 foto van de eethoek,
  • 1 foto van de keuken,
  • 1 foto van de badkamer,
  • 1 foto van de tuin,
  • 1 foto van de achtergevel en
  • 1 foto van de straatbeeld.

Woningfotografie tot 20 foto’s

Voor grote en exclusieve woningen. Behalve de bovengenoemde foto’s worden speciale items die de verkoop kunnen stimuleren extra uitgelicht.

360-graden foto’s

Met 360-graden foto’s creëert u een ruimtelijk beeld. Dit vergroot de kans op verkoop van uw woning. We leveren al onze foto’s in het juiste formaat voor plaatsing op de gewenste website. Uw woning komt optimaal in the picture.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Sociaal media

Bewerbungsfotos-in-Berlin

 

 

 

 

 

 

Gebruik een professionele foto. Gebruik een gezichts portret. Een gezicht is het belangrijkste voor hoe mensen je herkennen en herinneren, dus vertrouwen. Zorg dat je een mooie lach op de foto hebt, die je gebruikt voor je online profiel om sympathiek gevonden te worden en er voor zorgt dat mensen je naam beter onthouden. Dit geldt voor ontmoetingen en ook voor foto’s.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 Productfoto’s

Wij verzorgen hoge kwaliteit productfoto’s voor bedrijven om te plaatsen in uw webshop of drukwerk. Onze foto’s zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit, maar toch betaalbaar.

U kunt met uw producten naar onze studio komen, maar wij kunnen ook met onze mobiele fotostudio bij u op locatie komen fotograferen. We fotograferen de producten vrijstaand voor een witte achtergrond of een kleur naar keuze.

Mede doordat de nabewerking van productfoto’s veel tijd vraagt, kan het soms dagen duren voor de foto’s online staan. Bij Foto King niet: we werken snel en vakkundig voor een lage prijs. Binnen drie werkdagen heeft u de beschikking over gebruiksklare digitale foto´s.

Heeft u veel producten te fotograferen? Onze volumekortingen maken de tarieven nog aantrekkelijker.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Evenementen

Bhatwaan_Satish_Soechit1-2.jpg

Het effect fotomarketing verlengt het effect van uw evenement met dagen of weken.

Door uw internetsite of facebook pagina in te zetten als ontmoetingsplaats is succes verzekerd. Direct prints behoren ook tot de mogelijkheden. Voorzien van een passe Partout met daarop uw merk of logo, geeft u uw gasten een uniek en persoonlijk aandenken mee naar huis.

Geen enkel verzoek is onmogelijk! Waar anderen al snel zullen afhaken zal Foto King Photography u verbazen met een creatieve oplossing.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.