Infopagina Schoolfotografie FotoKing Enschede

Schoolfotografie

Bij ons kunt u rekenen op de professionaliteit die nodig is voor het maken van mooie schoolfoto’s. Wij zorgen ervoor dat elk kind ontspannen en natuurlijk op de foto komt. U heeft de keuze uit moderne of klassieke portretfotografie. Wij bezoeken uw school met een mobile fotostudio die ter plekke opgebouwd kan worden.

We maken daarbij gebruik van de beste digitale fotoapparatuur. Nadat alle leerlingen zijn gefotografeerd, ontvangen de ouders/verzorgers een brief of e-mail met daarop een persoonlijke code. Met deze code kunnen ze op onze website op de pagina schoolfoto’s inloggen.

Geen gedoe dus met enveloppen met afgedrukte foto’s. Ouders/verzorgers hebben veel keuze in hun bestelling. Kleur of zwart/wit, formaat, fotopapier of canvas, enzovoort. De bestelling kan betaald worden via iDeal. Wij zorgen dat die daarna binnen enkele dagen bij hen thuis wordt bezorgd.

De school wordt niet belast met de afwikkeling en betaling van de foto’s. Foto King regelt alles met de ouders/verzorgers.

Broertjes/zusjesfoto

Broertjes/zusjes foto’s zijn een groot succes op basisscholen. Aan het begin of het einde van de dag kunnen broertjes en zusjes samen gefotografeerd worden. De school bepaalt of deze mogelijkheid wordt aangeboden. Eventueel kunnen ook broertjes en zusjes die (nog) niet op school zitten na schooltijd gefotografeerd worden. Broertjes/zusjesfoto’s zijn gratis bij afname van minimaal twee setjes.

Groep 8

Het laatste jaar op de basisschool is bijzonder. Daarom wordt voor groep 8 desgewenst naast de groepsfoto ook een koppenkaart gemaakt. Hiervoor worden de portretfoto’s van alle kinderen van een groep op één foto-vel geplaatst met hun namen eronder. Als achtergrond kan bijvoorbeeld een foto van het schoolgebouw of de klaslokaal gebruikt worden.

Voor de school

Laat u Foto King uw schoolfoto’s verzorgen, dan krijgt u een gratis teamfoto, afgedrukt op canvas of poster van 50×60 cm. Handig om op te hangen bij de entree, zodat nieuwe ouders gelijk een beeld hebben van uw team. U krijgt bovendien een gratis foto-cd-rom. Indien gewenst kunt u extra foto’s van de school, rondom de school en de kinderen bestellen, evenals een groepsfoto van de leerkrachten. U heeft een ruime keuze uit pakketten en bent niet verplicht tot afname.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.